Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ COOL... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

Αυτός ο τύπος ζει με τους λύκους. Ακούγεται cool... μέχρι να δεις την τελευταία φωτογραφία!Ο 79χρονος Γερμανός Γουέρνερ Φρέουντ κάνει κάτι που φαντάζει αδιανόητο. Ζει στην κυριολεξία μαζί με τους λύκους, τα τελευταία 40 χρόνια! 


Το πόσο τον σέβεται το κοπάδι -και το τι κάνει μαζί τους- είναι πραγματικά απίστευτο. Δες τις φωτογραφίες για να καταλάβεις... αλλά προετοιμάσου για το θεάμα που θα δεις στην τελευταία κάτω-κάτω.
Ο λύκος είναι ένα ζώο που φυσικά όλοι φοβούνται.

Όμως ο Φρέουντ καταρρίπτει πανηγυρικά αυτή την άποψη.

Είναι στην ουσία μέλος του κοπαδιού. Οι λύκοι τον σέβονται, όπως τους σέβεται κι εκείνος.

Οι λύκοι του είναι μάλιστα πολύ παιχνιδιάρηδες μαζί του.

Ο λόγος είναι ότι έχει επιβληθεί ως ο αρχηγός της αγέλης. Έτσι, αυτός κάνει κουμάντο.

Το καταφύγιο λύκων "Wolfspark Sanctuary" βρίσκεται στην περιοχή Μέτζιγκ της Γερμανίας και εκεί κατοικούν λύκοι από έξι διαφορετικά κοπάδια από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων σιβηρικοί, αρκτικοί, καναδικοί, ευρωπαϊκοί και μογγολικοί.

Τους περισσότερους από τους λύκους αυτούς μεγάλωσε ο Φρέουντ απ' όταν ήταν κουτάβια. Και όσο εντυπωσιακό κι αν ακούγεται αυτό, ως μέλος της αγέλης κάνει τα ΠΑΝΤΑ μαζί τους.

Και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα.

Σοβαρά... τα ΠΑΝΤΑ!


Όσο σοκαριστικό κι αν φαντάζει το θέαμα σε εμάς που δεν ζούμε με λύκους, είναι απαραίτητο για εκείνον να συμμετέχει την ώρα που τρώνε οι λύκοι. Ο Γουέρνερ φροντίζει να δαγκώνει το κρέας πρώτος, επισφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό κάθε φορά ότι είναι το κυρίαρχο αρσενικό. Τότε και μόνο τότε επιτρέπεται να φάνε και οι υπόλοιποι.