Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

κατέληξε ο 76χρονος που βασανίστηκε από ληστές

 

Τραγική κατάληξη είχε ο βασανισμός ενός ανδρόγυνου σε χωριό της Λάρισας από αδίστακτους ληστές, που έγινε την περασμένη Παρασκευή.

Ο 76χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού υπέκυψε στα τραύματά του ένα 24ωρο αργότερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ η 61χρονη σύζυγός του υπέστη εγκεφαλικό στο άκουσμα του θανάτου του άνδρα της και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ίδιο νοσοκομείο.
Οι αδίστακτοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι στη Νέα Λεύκη Λάρισας, όπου διέμενε το ανδρόγυνο, μαζί με την υπερήλικη κατάκοιτη μητέρα του πρώτου, και με απίστευτη αγριότητα άρχισαν να τους ξυλοκοπούν.
Ηλεκτροσόκ
Ο 76χρονος έπεσε λιπόθυμος και τότε οι ληστές έδεσαν τη γυναίκα του σε μια καρέκλα και άρχισαν να τη βασανίζουν μέχρι και με ηλεκτροσόκ, προκειμένου να τους υποδείξει πού έχει κρυμμένα χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.
Ενας από τους δράστες πήρε ένα βαρύ εργαλείο και άρχισε να καταστρέφει τα έπιπλα του σπιτιού.
Οι ληστές έφυγαν με κάποια κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι. Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να καλέσει σε βοήθεια. Το ανδρόγυνο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ο άνδρας κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου, ενώ η γυναίκα, που είχε ελαφρά τραύματα και δεν κινδύνευε, κατέρρευσε στο άκουσμα του θανάτου του και τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική μονάδα.
Η Ασφάλεια Λάρισας διεξάγει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.