Έγινε κι αυτό. Ο υπουργός Υγείας έδωσε στη δημοσιότητα το προσωπικό του e – mail, προκειμένου να δέχεται καταγγελίες πολιτών για θέματα του ΕΟΠΥΥ!
Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι κάθε πολίτης μπορεί να του στείλει μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το θέμα του θα ερευνάται σχεδόν αμέσως.
Με τη δημοσιοποίηση του e – mail (g-adonis@otenet.gr), ο υπουργός δημιουργεί νέα δεδομένα στην επικοινωνία του πολίτη με το κράτος.
Παραφράζοντας τη γνωστή φράση 'τα παράπονά σας στον δήμαρχο', θα μπορούμε στο εξής να λέμε 'τα παράπονά σας στον υπουργό'...
Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε παντελώς αδιανόητο με τις 400 επισκέψεις το μήνα στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ να υπάρχει γιατρός που έχει καλύψει το πλαφόν.

Επίσκεψη

Αν ζητηθούν από τους ασφαλισμένους χρήματα για την επίσκεψη – τόνισε – θα πρέπει να απευθυνθούν αμέσως στον ΕΟΠΥΥ και να καταγγείλουν τον γιατρό.
Αμέσως θα γίνει έλεγχος από το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας (ΣΕΥΥΠ), για να διαπιστωθεί εάν ο γιατρός έχει καλύψει πράγματι τον αριθμό επισκέψεών του.
Όσον αφορά το πλαφόν στα φάρμακα, ο υπουργός ανέφερε ότι μέχρι την Τρίτη, από τους 40.000 γιατρούς το πλαφόν το είχαν φτάσει περίπου 500.
Δ.Κ.